Werkwijze

△▽

Perfect Building werkt steeds met veel expertise in overleg met de klant. We houden van duidelijke afspraken, transparante prijsoffertes en een gedetailleerde afwerking van elk project.  

 

STAP 1 │ KENNISMAKEN

Na een telefoontje komt komen we met al onze expertise langs om wederzijdse verwachtingen en wensen af te toetsen. We analyseren de mogelijkheden van uw omgeving, brengt wettelijke voorschriften in kaart en adviseert op maat van uw vraag. We zetten de voordelen van onze materiaalsoorten graag voor u op een rijtje en geven gepast advies. 

STAP 2 │ OFFERTE 

We sturen een transparante prijsofferte waarbij we scherpe prijzen hanteren. Door onze rechtstreekse contacten met de producenten kunnen we groothandelsprijzen aanbieden. Op deze manier garanderen wij een scherpe prijs en boet u toch niets aan kwaliteit in.

STAP 3 | PRODUCTIE

Groen licht? Geweldig, dan komen onze vakmannen langs voor een definitieve opmeting en bestellen we uw ramen of deuren rechtstreeks bij onze producent. Het resultaat? Scherpe levertermijnen van maximum 8 weken, ook bij grote bestellingen.

STAP 4 │ PLAATSING

Onze montagedienst plaatst uw ramen en deuren met de grootste precisie. Onze vakmannen garanderen een perfecte afwerking met de puntjes op de 'i', zowel buiten als binnen waarbij we indien nodig ook de plakkerij voor onze rekening kunnen nemen.

STAP 5 │ CHECK-UP

Na een gedetailleerde kwaliteitscontrole leveren we uw project volledig afgewerkt op. Wij hebben een uitstekende na-service en een garantie van 10 jaar. Ook na de oplevering blijft onze expertise beschikbaar voor elke vraag. 

Heeft u een nieuw project voor ons?

Vraag hier uw vrijblijvende offerte >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x