Over ons

△▽

Jan De Keyzer, drijvende kracht achter Perfect Building…

Jan is zaakvoerder en staat al bijna 30 jaar met beide voeten stevig in het vak. Als zelfstandig schrijnwerker zette hij zijn eerste stappen in de ondernemerswereld, van ramen en deuren vervangen tot het timmeren van ingewikkelde dakconstructies. Zijn carrière nam een vliegende start en al snel groeide zijn éénmanszaak uit tot een succesvol bouwbedrijf.

De Keyzer J&S is gespecialiseerd in nieuwbouw en renovaties. Nog niet overtuigd? Neem een kijkje op www.bouwbedrijfdekeyzer.be. 

 

“Al 30 jaar ben ik het centrale aanspreekpunt voor al mijn klanten. Particulieren, immokantoren, syndicussen, studentenkoten, bedrijven of kmo’s? Elke tevreden klant is voor mij goud waard.”

 

Perfect Building bouwt aan een stevige reputatie…

Met een stevige reputatie van betrouwbare bouwpartner zette Jan zich achter Perfect Building. Door zijn rechtstreekse contacten met producenten garandeert hij concurrentiële prijzen. Een surplus is een montageploeg van ervaren vakmannen die ramen en deuren demonteren, vervangen en installeren volgens de regels van de kunst. Daarbij krijgen ze een stevig duwtje in de rug van een indrukwekkend machinepark, van de kleinste betonboor tot een hoogtewerker van 30 meter. 

 

“Wij werken puur op kwaliteit, service en op vertrouwen. Onze klanten zijn de beste ambassadeurs en dit willen we zo houden.”

 

Perfect Building investeert in waardevolle partnerships…

We vinden het fantastisch om samen te werken met een team van experten die dezelfde visie en kwaliteitsnormen delen. Met een stevige achtergrond aan technische kennis zijn we een sparringpartner van architecten en projectontwikkelaars en zijn we nauw betrokken bij het bouwproces van a tot z. Wilt u graag samenwerken voor een groot of klein project? Aarzel dan niet om ons te contacteren.  

 

“Perfect Building is niet alleen een trots lid van BNI Leuven Artois, maar werkt ook volgens dezelfde kernwaarde: geven loont.” 

 

Een werkdag met Perfect Building…

KWALITEIT - We kunnen met trots zeggen dat dit ons paradepaardje is.

TRANSPARANT - We houden van betrokkenheid en communiceren open met klanten en partners. 

CREATIEF - We denken probleemoplossend en werken proactief. 

ECOLOGISCH - We leveren alles zo milieuvriendelijk en energiezuinig mogelijk op. 

PROFESSIONEEL - We zijn lid van de Confederatie Bouw. 

 

“Wij combineren onze jarenlange expertise met technische opleidingen rond nieuwe materialen, wetgeving, enz. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste nieuwe trends, technologie en evoluties.”

 

Heeft u een vraag of een nieuw project?
Aarzel niet om ons te contacteren >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x